INTRA IN CONT PRIN

Primesti 1/zi daca intri in cont zilnic.

Aduna cat mai multe sanse si CASTIGA!

VERIFICA-TI SANSELE!

INSCRIE-TE IN CONCURS PRIN

Primesti 1 sansa la extragerea zilnica pentru o cartela reincarcabila Orange/Vodafone/Telekom.

Primesti 1 sansa la extragerea saptamanala pentru Telefon/Tableta/Laptop.

Aduna cat mai multe sanse si CASTIGA!

INSCRIE-TE IN CONCURS!

ADUNA SANSE!

Poti castiga zilnic o cartela reincarcabila Orange/Vodafone/Telekom in valoare de 5 euro!

Saptamanal punem in joc un Smartphone/o Tableta/un Laptop.!

INSCRIETE-TE IN CONCURS →

S Beam

Partajarea continutului cu prietenii din apropiere poate fi simpla, rapida si chiar amuzanta. S Beam va permite sa va conectati instantaneu pentru a transfera documente, contacte, imagini, muzica, videoclipuri si tot ce mai doriti. Trebuie doar sa atingeti partile din spate ale telefoanelor, sa va conectati, sa partajati si sa va bucurati.

AllShare Play

Exista o alta modalitate de partajare a continutului pe diferite dispozitive. Se numeste AllShare Play si ne permite sa lucram impreuna, prin magia DLNA si Wi-Fi Direct, oferindu-ne acces la distanta la documente si fisiere multimedia, in momentul in care lucram in alta parte, pe un ecran diferit.

Partajarea fotografiilor cu prietenii

Gestionarea si partajarea fotografiilor dvs. nu poate fi mai simpla de atat. Telefonul recunoaste figurile si le creeaza linkuri pentru dvs., utilizand ca referinta profilurile grupurilor dvs. Acum trebuie o singura atingere pentru a putea partaja instantaneu cu cineva.

 Alertare inteligenta si afisaj inteligent
Cand ridicati telefonul, nu ar fi minunat daca cineva v-ar informa ce s-a intamplat in timpul cat ati fost plecat? Samsung Galaxy S3 Neo stie ca v-ati intors si va vibra usor pentru a va atentiona cu privire la mesajele primitesi apelurile ratate. Datorita functiei de afisaj inteligent cu recunoastere faciala, display-ul telefonului nu se va mai inchide atat timp cat va uitati la el. Puteti citi mai usor articole web, texte lungi sau chiar carti in format electronic. Telefonul isi va mentine un afisaj luminos pentru a nu va intrerupe activitatea.
telefon-Samsung-Galaxy-S3-Neo-gratis

Design

Indiferent daca este vorba despre happy wheels demo orizontul oceanului sau despre maiestuoasele paduri nordice, un lucru este sigur: in natura nu exista linii drepte. Designul minimalist si organic al telefonului Samsung GALAXY S III este reflectat de liniile sale placute. Prin natura sa, cu aspect ergonomic, ofera o experienta confortabila, cu o utilitate imbunatatita. Senzatia confortabila oferita cand este tinut in mana, liniile originale, designul premium si forma organica ofera un aspect natural.

Redare in fereastra de tip pop-up

Este usor si amuzant sa faceti diverse lucruri simultan pe ecranul Super AMOLED HD de 4,8 inchi al telefonului Samsung GALAXY S III. Prin redarea in fereastra de tip pop-up si cu ajutorul puternicului procesor Quad-Core, puteti viziona videoclipuri in mod HD intr-o fereastra, in timp ce trimiteti, simultan, un mesaj text sau e-mail. Redimensionati videoclipul, pozitionati-l in locul dorit de pe ecran si discutati cu prietenii sau navigati pe web. Nu ratati niciuna dintre aceste actiuni.

Super AMOLED de 4,8 HD

Este ceea ce noi numim a privi realitatea. Cei 4,8 inchi ofera un ecran de inalta definitie si o experienta intensa a vizionarii. Dispunand de culori naturale si timp de raspuns ultrarapid, redarea videoclipurilor in mod HD este de o claritate extraordinara. Are, de asemenea, o eficienta energetica incredibila si este uluitor de subtire.

Cea mai buna fotografie

Samsung GALAXY S III recunoaste cea mai buna ipostaza a dvs., asigurandu-va ca nu veti pierde niciun zambet si nu veti surprinde pe cineva in momentul in care clipeste. Face automat o serie de 8 cadre pentru a crea o scena continua si va recomanda cea mai buna fotografie.