INTRA IN CONT PRIN

Primesti 1/zi daca intri in cont zilnic.

Aduna cat mai multe sanse si CASTIGA!

VERIFICA-TI SANSELE!

INSCRIE-TE IN CONCURS PRIN

Primesti 1 sansa la extragerea zilnica pentru o cartela reincarcabila Orange/Vodafone/Telekom.

Primesti 1 sansa la extragerea saptamanala pentru Telefon/Tableta/Laptop.

Aduna cat mai multe sanse si CASTIGA!

INSCRIE-TE IN CONCURS!

ADUNA SANSE!

Poti castiga zilnic o cartela reincarcabila Orange/Vodafone/Telekom in valoare de 5 euro!

Saptamanal punem in joc un Smartphone/o Tableta/un Laptop.!

INSCRIETE-TE IN CONCURS →

Seria Satellite C50-B
Ingust; Puternic; Accesibil.

Daca doriti un laptop in gust, puternic si la un pret accesibil, alegeti Satellite C50-B si va desfasurati activitatea cu eleganta. Acest model cu un excelent raport calitate-pret va garanteaza fiabilitatea si randamentul zilnic de prelucrare a datelor – totul ambalat intr-un design atractiv.

Procesoarele Intel® va ofera toata viteza necesara, iar o gama de optiuni de conectivitate va ajuta sa va optimizati ziua. Deci, indiferent daca doriti putere de procesare pentru acasa, putere de procesare pentru afaceri la un pret rezonabil sau mobilitate convenabila pentru studii, modelul C50-B cu ecran lat HD de 39,6 cm (15,6”) are toate acestea.

 

Nu Platesti laptop Toshiba Satellite
laptop toshiba gratis prin nuplatesti.ro Subtire si elegant
Satellite C50-B de 39,6 cm (15,6”) este foarte ingust, cu un design elegant, care iese in evidenta in cele mai reusite moduri. Un finisaj texturat elegant defineste prezenta distinctiva si ii confera laptopului un aspect modern si placut. Mai mult, avand o tastatura plata, un touchpad mare si un design nou al tastelor cu reactie tactila imbunatatita, nu arata doar bine – dar se si simte bine.

Design exclusivist Toshiba

Fiecare Satellite C50-B poarta amprenta Toshiba – un design de inalta calitate care iese in evidenta in cele mai reusite moduri. Finisajul texturat negru-mat si tastatura cu taste plate arata foarte bine, conferindu-i laptopului un aspect modern si placut.

Toshiba Satellite laptop pe nuplatesti.ro

nu platesti pentru laptop toshiba satellite

Faceti fata solicitarilor

Cu o gama de procesoare Intel® – inclusiv pana la Intel® Core™ i5 – modelul C50-B va ofera multiple optiuni de performanta, fiecare furnizand o viteza de raspuns incredibila din momentul incarcarii sistemului.

Mai adaugati aici si o unitate HDD spatioasa de 500 GB si aveti toate dotarile necesare pentru a face fata mai multor activitati din mers – cu libertatea de a lucra, de a juca jocuri, de a rasfoi si de a stoca fisiere local.

Sunet excelent

Dispunand de tehnologia DTS Sound™ pe laptopul C50-B, veti auzi sunete foarte clare in difuzoarele stereo. De la basul profund si constant pana la dialogul clar, fiecare voce, miscare sau melodie va fi mult mai distincta si mai placuta. Astfel puteti patrunde in lumea sunetului de fiecare data cand redati in flux un film, vizionati un clip video, jucati jocuri sau ascultati muzica.

Conectare la orice

Vedeti fotografii, clipuri video sau prezentari fara cabluri, agitatie inutila sau neplaceri. Laptopurile din seria C50-B sunt dotate cu trei porturi USB pentru a putea transfera date pe celelalte dispozitive. Si, deoarece unul dintre acestea este un port USB 3.0, continutul este mutat de 10 ori mai repede.

Datorita functiei Bluetooth 4.0 incorporate puteti sincroniza in mod wireless dispozitivele mobile si puteti transfera rapid fisiere mari. Sau puteti viziona continuturi complexe pe televizorul dvs. HD, valorificand astfel la maximum conexiunea HDMI.